بهترین روش اکستنشن مو فواید مضرات و مراقبت ها
بهترین روش اکستنشن مو – فواید اکستنشن مو – مضرات اکستنشن مو – مراقبت از اکستنشن مو
بهترین روش های اکستنشن مو فواید مضرات و مراقبت ها : اکستنشنهای مو، موهای اضافهکردنی خاصی هستند که با هدف افزایش حجم و عمق موهای طبیعی به آنها اضافه میشوند و انواع مختلفی دارند. شما میتوانید بعد از انجام دادن مشاورههای لازم و با در نظر گرفتن عواملی مانند نیاز فردی، بودجه مالی، نوع موها و میزان بلندی موها از اکستنشنهای مو استفاده کنید. اکستنشنهای مو بیخطر هستند و امروزه بسیاری از زنان در سرتاسر جهان به این محصولات اعتماد دارند. دلیل عمده این اعتماد، توانایی اکستنشنهای مو برای پنهان کردن بسیاری از مشکلات مانند نازکی موها، ریزش مو و حتی طاسی است. زنان در هر سنی میتوانند بهراحتی این اکستنشنها را تهیه کنند، اما توجه کردن به برندها و نوع این محصولات قبل از استفاده واقعا ضرورت دارد. داشتن موهای پرپشت و بلند، آرزوی خیلیها، به ویژه خیلی از آنهایی است که ظاهر چهرهشان برایشان اهمیت فوقالعادهای دارد؛ مثلا بازیگران هالیوود. اما شاید ندانید که در میان هنرپیشههای هالیوودی که به نظر میرسد موهای زیبا و پرپشتی دارند، کم نیستند آنهایی که برای رسیدن به هدف دلخواهشان از اکستنشن مو استفاده میکنند. میپرسید چرا و چطور ؟ آیا این کار عارضهای برایشان ندارد ؟ آیا این کار در دراز مدت باعث ریزش موی آنها نمیشود ؟ بسیاری از خانم ها در آرایشگاه های زنانه اکستنشن می کنند و یا می خواهند اکستنشن کنند اما در مورد نگهداری از آن اطلاعاتی ندارند،
بهترین روش اکستنشن مو
استفاده از موی طبیعی
استفاده از موی طبیعی در اکستنشن توجه بیشتری را در مخاطب ایجاد می کند، قیمت این موها بالا می باشد و همچنین اکستنشن موی طبیعی مانند موی خودتان قابلیت رنگ و دکلره و هایلایت کردن و.. را شامل می شود.دوام اکستنشن با موی طبیعی بستگی به میزان رشد موی شخص از ۳ ماه تا ۶ ماه می باشد، اما هر۴۵ روز یکبار باید توسط متخصص، ترمیم انجام شود.برای تشخیص طبیعی بودن با آتش زدن چند تارمو از بوی سوختن مو میتوان متوجه شد،موهای که تارهای ضخیم دارند طبیعی نیستند.
استفاده از موی مصنوعی
در این روش طول موی اضافه شده را باید حداکثر ۳۰ سانتی متر بلند کنید، مقدار بیشتر از این وزن مو رو زیاد می کند و به پوست سر فشار وارد می کند و باعث ریزش موهای طبیعی و کم پشتی می شود. بهترین طول متوسط برای موی اضافه شده مصنوعی ۲۲ سانتی متر می باشد.مدت زمان این نوع اکستنشن حدود ۳ الی ۴ ماه است و فاصله گرفتن آن ها از کف سر بستگی به سرعت رشد مو و سن شما دارد هرچی سن بیشتر باشد دیرتر فاصله موی مصنوعی از کف سر فاصله می گیرد.
مراقبت از اکستنشن مو
برخلاف آنچه گفته میشود که بعد از اکستنشن مو باید حتما از شامپو و ماسک موی مخصوص استفاده کرد، شما میتوانید همچنان از محصولاتی که پیش از این استفاده میکردید، بهره ببرید اما استفاده از محصولات خاص موهای اکستنشنشده، به حفظ کیفیت و براق ماندن موهای اضافهشده کمک میکند. البته توجه داشته باشید که محصولات حاوی سیلیکون ممکن است چسب اکستنشن را شل کنند. هنگام خشک کردن نیز ابتدا باید از حوله کمک بگیرید تا نم مو کامل کشیده شود و بعد از فاصله ۱۵ سانتیمتری با سشوار موها را خشک کنید.
تا ۵ روز حمام نروید
بهتر است موهای خود را در ۵ روز اول بعد از نصب اكستنشن شستوشو ندهید تا چسبها سرجای خود كاملاً ثابت شوند. در هفته اول ممكن است پوست سرتان به خارش بیفتد. در این صورت از اسپری مرطوبكننده مو استفاده كنید. این خارش طبیعی است. بعد از چند روز پوست سر به اكستنشن عادت میكند. ممكن است اوایل هنگام خواب در قسمتهایی كه اكستنشن اضافه شده احساس ناراحتی كنید. این حس بعد از ۴ تا ۵ روز از بین خواهد رفت و دیگر حتی متوجه اكستنشن نخواهید شد. توصیه میشود قبل از خواب، موهای خود را با یك كش سر نرم در بالای سرتان جمع كنید یا اینكه آنها را ببافید تا به هم گره نخورند. هیچوقت با موهای خیس و مرطوب نخوابید.

برس فقط روزی یك بار
برای حفظ دوام اكستنشن از برسهای مخصوص موهای اكستنشنشده استفاده كنید. دانههای به كار رفته در این برسها بسیار نرم و نازك هستند. برسهایی كه سر دانههایشان برجسته است باعث كشیده شدن اكستنشن میشوند. اگر موهایتان گره خورده است، شانه كردن را از پایین به بالا شروع كنید. سعی كنید روزی یك بار بیشتر موهایتان را شانه نكنید تا موهای تضعیفشده دیرتر بریزند. ریزش مو هنگام شانهكردن و دوش گرفتن كاملاً طبیعی است. اینها همان تارهایی هستند كه به اكستنشن وصل نشدهاند. فراموش نكنید هر فرد بهطور طبیعی در روز صد تار مو از دست میدهد.

روش دوش گرفتن تان را تغییر دهید
بعد از اكستنشن قبل از شستن موها آنها را بهخوبی شانه كنید تا تمام گرهها باز شوند. یكمرتبه موهای خود را زیر دوش نبرید. سرتان را عقب بگیرید یا موهایتان را از فرق سر به دو نیم تقسیم كنید و آرام زیر دوش بروید. هرگز موقع شستوشو سرتان را زیر دوش یا در روشویی پایین نگیرید مگر اینكه فقط بخواهید جلوی موهایتان را بشویید. سپس به اندازه لازم از شامپو استفاده كنید اما موهایتان را مالش ندهید و تنها با دست آنها را از بالا به پایین فشار دهید تا كاملاً تمیز شوند. سپس به همان روش قبلی زیر دوش آب رفته و كاملاً آنها را آبكشی كنید. بعد از آن نیز حتما از نرمكننده مو استفاده كنید اما مراقب باشید نرمكننده به محل نصب اكستنشن نخورد. این كار باعث میشود اكستنشنها شل شده و زودتر از موعد جدا شوند. بعد از حمام، سریع حوله را دور موهایتان بیندازید تا وزن اضافی آب از روی آن برداشته شود. به آرامی موها را درون حوله فشار دهید اما حوله را بالا یا پایین نكشید.
فواید اکستنشن مو
با کمک روش اکستنشن مو در کمترین زمان ممکن بدون هیچ گونه درد و عمل تهاجمی می توان تراکم و طول مناسبی از مو را ایجاد نمود که این روش در بازیگران سینما و تلویزیون جهت هماهنگی با گریم صورت بسیار کارایی دارد . به هنگام ایجاد مدل موی مورد نظر در آرایش عروس ، این روش در ایجاد مدلی زیبا برای آرایش عروس بسیار تاثیرگذار خواهد بود . همچنین در ملاقات های حساس و مهم فرد می تواند در کمترین زمان ممکن ، تراکم دلخواهی از مو را ایجاد نماید و به خود ظاهر مطلوب تری ببخشد .
مضرات اکستنشن مو
در هر سه روش اتصال موها، موی اضافه شده ، به موهای طبیعی فرد متصل می گردد ، از این رو در طول مدت قرار گیری موهای اضافه شده ، به پوست و ریشه ی موهای طبیعی فرد ، فشار زیادی وارد می گردد ، به گونه ای موجب ریزش کششی موها می گردد . اگر چه در دفعات اول و دوم اکستنشن مو ، میزان ریزش مو خیلی محسوس نخواهد بود ولی با ادامه ی این روند و با فشار آمدن به ریشه ی مو ، ریزش مو تشدید شده و ممکن است فرد به طاسی مبتلا گردد . حتی در افراد دارای سابقه ی سردرد های مزمن و میگرن ، اکستنشن مو موجب تشدید این سردرد ها می گردد . از آنجا که روش اکستنشن مو در آرایشگاه ها بدون هیچ نظارتی انجام می شود ، روش اصولی و استاندارد برای انجام این روش توسط آرایشگرها رعایت نمی گردد و از چسب های ضد حساسیت کراتینی که پایه ی گیاهی دارند ، ممکن است که استفاده نگردد ، لذا موجب بروز مشکلات پوستی در فرد می شوند .
بهترین روش اکستنشن مو ، نظرات در مورد اکستنشن مو ، اکستنشن مو در خانه ، فواید اکستنشن مو ، مضرات اکستنشن مو ، عوارض اکستنشن لیزری مو ، مراقبت از اکستنشن مو ، اسم شامپو اکستنشن ، شامپو مناسب اکستنشن ، شانه مخصوص موهای اکستنشن شده ، شرایط نگهداری اکستنشن مو ، تقویت موی اکستنشن شده ، نرم کننده برای موی اکستنشن ، تقویت مو بعد از اکستنشن ، اکستنشن مو به روش لیزری ، اکستنشن مو به روش دوخت ، اکستنشن مو با نوار چسب ، قیمت اکستنشن مو چیست ، روش لاینی اکستنشن مو